Om oss

Vi på Melin & Stedt Projekt erbjuder dig som kund prisvärd och professionell husbesiktning i Malmö för varje behov du kan tänkas ha. Vårt främsta mål för varje besiktning vi utför är att du som väljer att anlita oss ska få de bästa möjliga förutsättningar för en lyckad fastighetsaffär, oavsett om du är köpare eller säljare.

Vårt heltäckande utbud av besiktningstjänster inkluderar husbesiktning/överlåtelsebesiktning, badrumsbesiktning och andra statusbesiktningar samt SBR Dolda Felförsäkring. Du har alltid möjligheten att utforma din egen besiktning efter dina individuella behov genom att lägga till en eller flera av våra tilläggstjänster.

Alla våra besiktningsmän är utbildade inom konsumentlagarna och är godkända SBR-besiktningsmän Vi håller oss alltid uppdaterade om de senaste nyheterna inom vår bransch. Vi har dessutom 35 års samlad erfarenhet inom branschen. På så sätt kan du känna dig trygg i ditt val av besiktningsman. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag, vi ser fram emot att höra från dig.

Husbesiktning Malmö